Sonunda Yasak Elma Setlere Döndü! Yeni Oyuncularla İlk Çekim Başladı! Hem de Büyük Bir Sürprizle

FOX TV de uzun zaman devam eden sevilen dizi Yasak Elma'nın yeni sezon için çekimlerine başlandı. Magazin dünyasında detay haberlerden edinilen bilgiye göre 3 aylık yaz tatilinde ara veren ekip yeniden setlere dönüş yaptı. Setlere heyecanla dönen dizinin oyuncuları 5. sezon için hazırlık yapıyor. Dizi kaldığı yerden 5. sezonla devam edecek.

FOX TV de uzun zaman devam eden sevilen dizi Yasak Elma'nın yeni sezon için çekimlerine başlandı. Magazin dünyasında detay haberlerden edinilen bilgiye göre 3 aylık yaz tatilinde ara veren ekip yeniden setlere dönüş yaptı. Setlere heyecanla dönen dizinin oyuncuları 5. sezon için hazırlık yapıyor. Dizi kaldığı yerden 5. sezonla devam edecek.

Yeni Sezonda Neler Yaşanacak?

Büyük yeniliklerle ekranlara merhaba diyecek olan Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosuna yeni oyuncularda dahil olacak. Dizinin kadrosuna Mucize Doktor dizisi ile tanınan Murat Aygen, Gizem Yılmaz, Yasmin Erbil ve Biran Damla Yılmazda katıldı.

Diziden ayrılan oyuncuların yerine yeni oyuncuların katılması ile diziye ayrı yenilikler getirilecek. Baraj dizisi ile Nehir karakterini canlandıran oyuncu Biran Damla Yılmaz yalıdaki yeni komşuyu canlandıracak. Dizide Kumru karakterini oynayan oyuncu ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. Diziye yeni gelen oyunculardan Gizem Denizci ise Gülnaz karakterini canlandıracak. 

Yeni ve Eski Oyuncular Sette

Yasak Elma dizisinin eski ve yeni oyuncuları birlikte sete çıkmanın heyecanının yaşadılar. Yeni sezon için çekimlere başlayacak olan dizi 5. sezon için gün sayıyor.

İzleyicinin beğenerek izlediği Yasak Elma dizisi için izleyici büyük merak ve sabırsızlık içinde. Gazeteci Birsen Altuntaş haberinden alınan detaylara göre yeni sezonda şöyle gelişmeler olacak; 

Yeni Sezon Gene Heyecanlı

Çağatay'ın babasının ölümü ardından Yıldız ile aralarındaki gerginlik hala devam etmektedir. Yalıya yeni komşu Kumrunun gelmesi ile Çağatayla yakınlaşması dizide ilk bölüme damga vuracak gelişmelerden. Çağatay'ın Feyza ile olan bağını öğrendiğinde ise oldukça şaşıracak.

Diğer taraftan Ender ile evliliğini bitiren Kaya yurt dışına taşınmıştır. Enderin entrikaları yeni sezonda devam ediyor. Ekranlara çok yakında gelecek olan Yasak Elma dizisi FOX TV ekranlarında sevenleri ile yeni sezonda buluşacak.   

CHP'li belediyede onlarca kişi işten çıkarıldı TÜRK-İŞ nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı Fenerbahçe'de Batshuayi için karar verildi
Sonraki Haber