Son yılların en kurak kış mevsimi! İki fotoğraf arasındaki fark tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor! "İlk defa görüyoruz..."

Kırıkkale son yılların en kurak kış mevsimini yaşıyor. Bin 744 rakımlı Dinek Dağında geçen yıl Ocak ayında ve bu yıl Ocak ayında, aynı noktalardan "dron" ile çekilen fotoğraf ve görüntüler tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. Geçen yıl kış mevsiminde yoğun kar sebebiyle Dinek Dağına çıkamadıklarını belirten vatandaşlar "İlk defa görüyoruz böyle bir şeyi" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son 3 aylık "Standart Yağış İndeksi" metoduna göre Kırıkkale’de "şiddetli kuraklık" yaşanıyor. Kent genelinde, sıcaklıklar mevsim normalinin üzerinde yaşanıyor.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları