Son görüntüsü hayran bıraktı... Doğum kilolarından kısa sürede kurtulan Fulya Zenginer incecik oldu

2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile evlenen 33 yaşındaki oyuncu Fulya Zenginer 24 Mayıs'ta Milan adını verdiği oğlunu kucağına alarak ilk kez annelik sevinci yaşamıştı. Kısa süre önce doğum yapan Fulya Zenginer hamilelik kilolarından kurtuldu. Son halini Instagram'dan paylaşan genç oyuncu fit hali ve güzelliğiyle övgüler topladı. İşte doğum kilolarından kurtulan Fulya Zenginer'in son hali...

Daha önce İki Aile, Doktorlar, Seni Kimler Aldı gibi yapımlarla televizyon ekranlarında boy gösteren, 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Fulya Zenginer kısa süre önce anne olmuştu. Aylar içinde doğum kilolarından kurtulan Zenginer adeta iğne ipliğe döndü.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!