Son dönemlerde ilgiyi üzerine çeken SUV ve Crossover araçları neden tercih ediliyor? Araçların özellikleri nelerdir?

Koçarslanlar Motorlu Araçlar Satış Müdürü Dinçer Kılıç, son dönemde popüler olan SUV ve crossover araçlarının tercih edilmesinin sebebini "binek araçlara göre sağladığı pek çok fayda sayesinde olduğunu" ifade etti.

SUV ve crossover araçların pek çok özelliği bir arada sunması ile pazar paylarını oldukça arttırdığını vurgulayan Kılıç, “Küresel ekonomi ve toplum değiştikçe, bu değişiklikler bireylerin araç tercihlerini de etkiliyor. Bu tercih değişiklerinin başında SUV ve crossover araçlara olan ilginin oldukça artmasını görmekteyiz. Araç sektöründe son dönemlerde oldukça popüler olan SUV ve crossover hem ülkemizde, hem de dünyanın diğer bölgelerinde sıklıkla tercih ediliyor. ‘Sport Utility Vehicle’ kelime grubunun kısaltılmasından elde edilen SUV tabiri, spor amaçlı araç anlamına gelirken, crossover tabiri SUV ve binek araçların birleşimi bir araç türünü ifade etmekte. Binek araçlara göre sağladığı pek çok fayda sayesinde SUV ve crossover araçlara olan ilgi gün geçtikçe artmakta” dedi.

Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! 20 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! Kaza haberi sonrası vatandaşlar meydana döküldü! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..."