Son dakika... Normalleşmeye çok çabuk alıştık!

Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu” açıklamasına rağmen İstanbul’da dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi. Mega kentin çeşitli ilçelerinde asker uğurlamak için koronavirüs salgınına rağmen bir araya gelen gruplar, hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekti. Öte yandan kısıtlanmanın uygulanmadığı ilk hafta sonunda yurt genelinde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı gözlemlendi.

Türkiye'de koronavirüsle mücadelede kapsamında alınan önlemler sayesinde yaklaşık 3 ay sonra normalleşme adımları atılmaya başlanmıştı. 1 Haziran'dan itibaren uygulamaya koyulan normalleşme sonrası uyulması gereken kurallar ve önlemlere rağmen celp döneminin gelmesiyle birlikte İstanbul'un çeşitli ilçelerinde gruplar, asker uğurlama adı altına bir araya geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu” açıklamasına rağmen İstanbul’da dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...