Son dakika... İstanbul'da evlerde antikor taraması tüm aşamalarıyla ilk kez görüntülendi

Son dakika... Sağlık Bakanlığı'nın bu hafta başlattığı "Yeni Koronavirüs (Kovid-19) Hastalığı Seroprevalans Araştırması" için, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) ülke genelinde rastgele belirlediği 153 bin 577 hane, filyasyon ekipleri tarafından ziyaret edilmeye başlandı. İstanbul'daki antikor tarama testleri için hane ziyaretleri ilk kez görüntülendi.

Çalışma kapsamında her haneden yine rastgele bir kişiye antikor ve PCR testi uygulanacak. Araştırma sayesinde ülke ve il düzeyinde hastalık prevalansı (görülme sıklığı), geçirilmiş hastalık düzeyi ve asemptomatik hastalık düzeyi saptanacak. Sağlık Bakanlığı sahada veri toplama tarihini 3-30 Haziran 2020 olarak belirledi. 15 Haziran itibariyle 81 ilin tamamında örnek toplanma aşaması başlatılmış olacak.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi