ŞOK'tan bahçe ve bebek odası mobilyalarında fırsat! ŞOK'a uygun fiyatlı bebek beşiği geliyor! 20-26 Mart ŞOK aktüel ürünler kataloğu

Türkiye'nin önde gelen alışveriş marketleri arasında bulunan ŞOK, Mart ayında müşterilerine sunduğu çekici indirim avantajlarıyla cüzdanları düşünüyor. Yepyeni ŞOK aktüeli, geniş ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor ve alışveriş deneyimini daha da zenginleştirerek müşterilere çeşitli kazançlar sunacak. Bu hafta, bebek odası ve bahçe mobilyaları satışa sunulacak. İşte, 20-26 Mart 2024 tarihleri arasında ŞOK Market'lerde satışa sunulacak olan ürünler!

ŞOK, müşterilerine her hafta sunduğu avantajlı fiyatlarla tanınan bir market zinciri olarak, 20 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak olan yeni aktüel kampanya kataloğunu yayınladı. Bu haftanın kampanya kataloğu, bir çok uygun fiyatlı mobilyaya ev sahipliği ediyor.

ŞOK'un 20 Mart 2024 kataloğunda dikkat çeken ürünlerden biri Elit Rattan Desen Masa. Bu modern ve şık masa, 1.199 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Ayrıca, Elit Rattan Desen Sehpa, Kral Rattan Desen Tabure gibi mobilya ürünleri de kampanya dahilinde müşterilere sunulacak.

Teyzeye Anneler Günü mesajları 202! Teyzeye en duygusal sözler Anneye Anneler Günü mesajları 2024! Ölen vefat etmiş anneye sözler! Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Öğretmene Anneler Günü mesajları 2024! Öğretmene en anlamlı sözler Eşe Anneler Günü mesajları 2024! Eşe en romantik Anneler Günü sözleri Kayınvalideye Anneler Günü mesajları 2024! Kaynanaya en güzel sözler