Şok itiraf: “Maçın Suudi Arabistan’da oynanmasını Ali Koç istemiş! Bombanın pimini çekip Erdoğan’ın kucağına bırakıyorsunuz. Ama bu millet sizin hangi operasyonlar peşinde olduğunuzu gördü”

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, son gün yaşanan kriz sonrası ertelendi ve takımlar ülkeyi terk etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemden bir türlü düşmüyor. Süper Kupa krizinin detayları gelmeye devam ediyor.

“SUUDİ ARABİSTAN’I İSTEYEN ALİ KOÇ”

Hürriyet yazarı olan ve hükümete yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, Süper Kupa krizinin detaylarını aktardı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevresinden aldığı duyumları aktaran Selvi, Suudi Arabistan’da oynanan Süper Kupa’nın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un fikri olduğunu söyledi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den