Snapchat Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Snapchat en çok kullanılan uygulamalar arasında yer almaktadır. Peki, Snapchat hesabı nasıl ve nereden silinir? Snapchat hesabı kalıcı silme yöntemlerini haberimizden inceleyebilirsiniz.

Snapchat, 2011 yılında faaliyete başlayan bir mesajlaşma uygulaması olarak tanımlanabilir. Bobby Murphy, Reggie Brown ve Evan Spiegel ortaklığında kurulmuştur. Snapchat, ülkemiz de dahil olmak üzere dünya genelinde birçok ülkede sevilerek kullanılan uygulamaların başında geliyor. Kullanıcılar tarafından Snapchat uygulamasının nasıl kullanıldığı kadar uygulamanın nasıl indirildiği ve hesabın nasıl silindiğini de merak ediliyor.

Snapchat hesabı kalıcı olarak silmek için şunla yapılmalıdır;

· Snapchat web sitesine girin.

· Siteye girdikten sonra üye girişi yapın.

· Menü kısmında yer alan “hesabı sil” sekmesini bulun ve ona tıklayın.

· Açılan ekranda şifrenizi yazmanız istenecek. Şifrenizi yazdıktan sonra “devam” sekmesine tıklayın ve hesaptan çıkış yapılana kadar bekleyin.

· Hesaptan çıkış yapıldığı an hesabınız kalıcı olarak silinmiş olur.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum