Skywell'in ET5 eSUV'unun Türkiye fiyatı belli oldu! Piyasayı kızıştıracak fiyatlarla geliyor! 100 km’de 20 TL…

Çinli otomobil üreticisi Skywell, C SUV segmentindeki birçok modele göre daha uygun fiyata satılan D SUV segmentindeki tamamen elektrikli motorlu aracı ET-5 modelinin güncel fiyat listesini açıkladı. Yaklaşık 450 kilometrelik menzile sahip Skywell, otomatik şanzımanlı otomobiliyle Türkiye'de aktif olarak hizmet veriyor. İşte yeni SUV ile alakalı tüm bilgiler ve fiyatı…

GELİŞMİŞ ÖZELLİKLERE SAHİP YENİLENMİŞ ET5 MODELİ

Skywell, eSUV modeli olarak tasarladığı yenilenen ET5 modelini piyasaya sürdü. Araç, 86 kWh yüksek kapasiteli bataryası ve son on yılda yeni nesil araç üretme tecrübesi sayesinde tam şarjlı bir batarya ile 642 kilometre yol kat edebiliyor. Sektör yetkililerinden Mahmut Ulubaş, aracın talebi karşılamaya yetecek sayıda üretildiğini belirtti. Ek olarak ET5, 100 km/saate kadar menzil sunabilir ve 0'dan 100 km/sa hıza ulaşması yalnızca 7,9 saniye sürüyor.

Gelişmiş özellikler ve rekabetçi fiyatlandırma ile Skywell, ET5 modeli için satış hedefini 2.500'den 4.000 adede çıkardı. Ulubaş, ev tipi prizlerde 100 kilometre mesafe şarj etme maliyetinin yaklaşık 20 lira olduğunu, bunun da benzine göre 7,5 kat tasarruf sağladığını belirterek, yakıt tasarrufuna dikkat çekti.

SON TEKNOLOJİ EKİPMAN VE HIZLI ŞARJ ÖZELLİĞİ

Skywell'in 150 kW elektrikli eSUV modeli son teknolojik ekipmanlarla tasarlanıyor ve hızlı şarj özelliği ile yüzde 20'den yüzde 70'e şarj olması sadece 30 dakika sürüyor. Bu özellik, aracı özellikle uzun menzilli ve konforlu bir sürüşü tercih edenler için mükemmel bir seçenek haline getiriyor. ET5'in yeni tasarımı, pazardaki diğer modellerden sıyrılarak tüketiciler için cazip bir seçim haline geliyor.

Skywell'in ET5 modeli, uygun fiyata konforlu ve uzun mesafeli bir yolculuk yapmayı tercih eden tüketiciler için mükemmel bir seçenek. Son teknoloji donanımı, hızlı şarj özelliği ve geliştirilmiş özellikleri ile piyasadaki diğer modellerden sıyrılıyor.  En son açıklanmış olan fiyat listesine göre Skywell ET-5'in fiyatları:

150 kW, Elektrikli Premium Line, 1.299.000 TL

150 kW, Elektrikli Premium+, 1.599.000 TL

150 kW, Elektrikli LR Legend, 1.499.000 TL

150 kW, Elektrikli LR Exclusive, 1.699.999 TL

Deprem nedeniyle üniversitede ara sınavlar ertelendi BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Federasyondan tarihi karar! Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Sonraki Haber