Sivrisineklerden yayılıyor! ABD bu hastalık için alarm verdi!

ABD, Florida'da ve Teksas'ta tespit edilen dört sıtma vakası ile halk sağlığı yetkilileri, daha fazla bulaşmayı önlemek için adımlar atmaya başladı.

Geçen hafta, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, son iki ayda Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyinde tespit edilen birkaç sıtma vakasıyla ilgili bir tavsiye yayınladı.

Biri Teksas'ta ve dördü Florida'da olmak üzere beş teşhis, hızla manşetlere taşındı ve CDC yetkilileri, bunların 2003'ten beri ABD'de ortaya çıkan ilk sıtma vakaları olduğunu bildirdi. Bu nadir yerel salgın hakkında daha fazla bilgi için Texas A&M Today, bulaşıcı hastalık epidemiyoloğu ve Texas A&M Üniversitesi Halk Sağlığı Okulu Epidemiyoloji ve Biyoistatistik Bölümü'nde yardımcı doçent olan Dr. Rebecca Fischer ile konuştu.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı Dolu ve sağanak bastırdı: Çorum'da hayat felç oldu!