Sitare Akbaş ile Murat Dalkılıç'ın ilişkisinde neler oluyor? Birbirilerini görmezden geldiler

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan 38 yaşındaki pop şarkıcısı Murat Dalkılıç ile 33 yaşındaki oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş’ın ayrıldığı iddiası ortaya atıldı. Katıldıkları bir davette ayrı ayrı boy gösteren ikilinin bir ay önce ilişkilerini noktaladığı konuşuluyor.

Hande Erçel ile ilişkisini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra, Erçel'in rol arkadaşı Makbule Sitare Akbaş ile aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç'ın bu ilişkisinin de bittiği konuşuluyor.



Oyuncu Sitare Akbaş ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç, geçen hafta Beşiktaş'ta gerçekleşen bir davete katılmıştı. Sevgilisi Sitare Akbaş’ın yanında olmaması hakkında da konuşan şarkıcı, “Onun ayrı işleri var. Bu yüzden genelde çoğu davete tek tek gidiyoruz. Sıkıntı yok, gayet iyiyiz” şeklinde açıklama yapmıştı.

AYRILIK İDDİASINI GÜÇLENDİREN HAREKET

İddialara göre, Murat Dalkılıç ile Sitare Akbaş, bir ay önce yollarını ayırdı. Bir davete ayrı ayrı gelen sevgililer, burada da hiç yan yana gelmedi. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ikilinin bu hamlesi dedikoduları güçlendirdi.

Gaziantep Belediyesi'nden temiz çevre için 'Atma' kampanyasına destek! Huysuz Virjin rolünü hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu TFF ile Ali Koç arasında kılıçlar çekildi! Federasyondan sert sözler
Sonraki Haber