Şişli'de film sahnelerini aratmayan olay! Polis süsü vererek 17 bin dolar çaldı, kısa sürede yakayı ele verdi

Şişli'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Nijeryalı adam iş ortağıyla buluşarak ondan 17 bin dolar teslim aldı. Ardından yanlarına gelen ve kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs tarafından üst arama bahanesiyle soyuldu. Olayın detayları ise film sahnelerini aratmayan cinsten. İşte ayrıntılar...

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 09.00 sıralarında Şişli Duatepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nijerya uyruklu A.O.J. sokak üzerinde iş ortağı olan T.Ç isimli şahısla buluştu. Ardından T.Ç., hesabına Nijerya'dan gönderilen 17 bin doları A.O.J.’ye teslim etti. O esnada çiftin yanına gelen bir şahıs kendisini polis olarak tanıttı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti!