Şirketlerine kayyum atanmıştı! Cezaevindeki Dilan Polat yeni güzellik merkezi şubesi açtı: Açılışa Engin Polat'ın ailesi ve çiftin avukatı katıldı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın kayyum atanan güzellik merkezi şubelerine bir yenisini daha eklendi. Dilan Polat'ın güzellik merkezinin yeni şubesinin açılışına Engin Polat'ın ailesi ve çiftin avukatı katıldı. Açılışta Dilan Polat'ın 'Enercii' şarkısı çaldı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın şirketlerine kayyum atanmıştı. Dilan Polat'ın kayyum atanan ve kara para aklama iddialarının odağında olan güzellik merkezleri hala faal.

6 Kentte kuvvetli yağış bekleniyor! Tedbirinizi alın... Mourinho'nun, Fenerbahçe için istediği bomba liste belli oldu! FETÖ çiftliği görüntülendi! Evler boşaltıldı, güvenlikler ayrıldı! Fenerbahçe Mourinho ile anlaştı, tüm Avrupa basını ayağa kalktı! Emekli ikramiyesinde tarih değişti mi? İskoçya - İsrail maçında Filistin protestosu: Direğe zincirledi!