Siri ve Google Now programlarının mucidi Hüseyin Yılmaz'ın başarılarla dolu hayat hikayesi

1936 yılında Denizli'de çobanlık yapan Hüseyin Yılmaz'ın hayatı köyüne piknik yapmaya gelen öğretmenlerle karşılaşmasıyla başlıyor. Öğretmenlerin davetiyle çay içen ve sohbet eden Yılmaz'ın dehası öğretmenler tarafından keşfedilir. Ufak bir sohbetle bile zekasına hayran bırakan küçük çoban için öğretmenler varını yoğunu ortaya koyar ve eğitim alabilmesi için çabalar. Okuyamamasınının sebebi ise 3 yaşında annesini 11 yaşında ise babasını kaybetmesidir. 

 Okula başlayan Yılmaz kendisini okulda göstermeyi başarır ve okuma tutkusu daha da artar. Denizli'de yatılı okula başlayan Hüseyin kısa süre sonra katıldığı bir matematik yarışmasında 1'inci olur ve kitap hediye edilir. Kitabı bitiren Hüseyin öğretmenine giderek kitapta eksiklikler olduğunu söyler. Öğretmen şaşırır çünkü bahsettiği eksiklik Görecelilik Teorisi'dir. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!