Sırada memur ve emekli zamları var! 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

2024 asgari ücretin açıklanmasının ardından gözler memur ve emekli zamlarına çevrildi. Memur ve emekli zamları için 6 aylık enflasyon farkı baz alınacak. TUİK, aralık ayı enflasyon rakamlarını ocak ayında açıklayacak. 5 aylık enflasyon farkına göre, memurların alacağı zam oranı şu anda yüzde 45. Peki, 2024 en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Memur ve emekli zamları için geri sayım başladı.

Ocak ayında, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan enflasyon verileriyle birlikte, memur ve emeklisine yapılacak zam oranıda belli olacak. Peki, memur ve emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak? 6 aylık enflasyon farkına göre en düşük memur ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!