Babası Gazze'de katliam yaparken oğlu tatile çıktı! İsrail'in Gazze'deki zulmüne sessiz kalmayan Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun oğlu Yair'e tokat gibi sözler! ''Topun tüfeğin arkasına saklanıp...''

İsrail ile Hamas arasında başlayan çatışmaların ardından işgalci İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze'de sivilleri hedef aldı. Bomba ve roketlerin birçok kadın, çocuk, gazeteci ve doktor gibi masumları hayattan kopardığı Gazze'de El Baptist Hastanesi'nde yapılan katliam kan dondurdu. Ünlü isimlerden İsrail'e tepki yağarken ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'nun tatilde olduğunu görünce tokat gibi bir mesaj yazdı. İşte haberin detayları...

İsrail ile Hamas arasında başlayan çatışmaların ardından işgalci İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze'de ölüm yağdırıyor. Yüzlerce masum Filistinli'nin bombalanarak öldürüldüğü Gazze'de İsrail'in El Ehl-i Baptist Hastanesi'nde yaptığı katliam tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Ünlü isimlerden İsrail'e tepki yağarken bir tepki de ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan geldi. Sinan Akçıl, İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'nun tatilde olduğunu görünce hemen sosyal medya üzerinden bir mesaj yazdı.

''BABAN BİR SERİ BEBEK KATİLİ'''

Sinan Akçıl mesajda "Hey Yair! Babanın bir seri bebek katili olduğunu biliyorsun değil mi? Binlerce insan öldükten sonra rahat uyuyabildin mi?" ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl, dün de Twitter'dan şu paylaşımı yaptı:

"Yair Netanyahu mesajıma görüldü attı ama tahmin ettiğim gibi cevap yazamadı, bunlar sülalece korkak iyice anladım. Topun tüfeğin arkasına saklanıp aslan kesiliyorlar."

30 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları paylaşıldı... ABD açıkladı: Starbucks'ın geliri düştü Ankara'yı sağanak vurdu! Vali Şahin'den açıklama!
Sonraki Haber