Simpsonlar için final zamanı geldi mi? Sevilen dizi ne zaman final yapacak?

Sevilen ve çeşitli kehanetlerde bulunduğu söylenen dizi The Simpsons için final konuşulmaya başlandı. Dizideki karakterlerden bazılarını seslendiren Hank Azaria, People dergisine finalle ilgili birtakım açıklamalar yaptı. Azaria’ya göre final ne zaman olacak? İşte detaylar…

Yaşanan her kötü olayın ardından bunun The Simpsons dizisinde yer aldığını söyleyen biri muhakkak çıkıyor. Dizide yer alan karakterlerin eğlenceli maceraları kadar kehanetleri bilmesi de konuşuluyor. 34. Sezonuyla izleyici karşısına çıkan The Simpsons’ların finalinin ne zaman olacağı da konuşulan konular arasında yer alıyor.

The Simpsons dizisinin yayın hayatı 1989 yılında başladı. O tarihten beri adından söz ettirmeyi başaran dizi, 34. Sezona kadar gelmeyi başardı. Dizinin ekran macerasının daha ne kadar süreceği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Dizinin hayranları, finalin konuşulmasından rahatsız oluyor. Çünkü birçok kişi, sevilen dizinin bitmesini istemiyor.

THE SIMPSONS, 35. VE 36. SEZON İÇİN ONAY ALDI

Dizinin finali konuşulurken The Simpsons fanlarını sevindiren haber geldi. 35. ve 36. Sezon için onay alındığı duyuruldu. Yani sevilen dizi en az iki sezon daha ekranlarda olacak. Dizinin finaliyle ilgili açıklama Hank Azaria’dan geldi. Azaria; Moe, Polis Şefi Wiggum ve Comic Book Guy karakterlerinin seslendirmesini yapıyor.

Hank Azaria, People dergisine açıklamalar yaptı. Azaria, dizinin final tarihini kendisinin de merak ettiğini belirtti. Şu anda 35. Ve 36. Sezonları çektiklerini belirten Azaria, 40 sezon boyunca The Simpsons dizisinin ekranlarda olacağını tahmin ettiğini belirtti.

DİZİ, İYİ GİDİYOR

Hank Azaria, dizinin iyi gittiğini düşündüğünü belirtti. Azaria, artık standartlarının çok fazla değiştiğini ancak değişikliklere rağmen dizinin iyi bir yerde olduğunu söyledi. Çalışanların diziyi yapmaktan keyif aldığını ve devam edeceklerini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Azaria, seslerin ve animasyon karakterlerinin yaşlanmadığını da ifade etti. Aynı zamanda animasyonun artık daha iyi bir noktada olduğuna da değindi.

The Simpsons dizisinin Türkiye’de de pek çok hayranı bulunuyor. Dizide bir Amerikan ailesinin yaşadıkları esprili bir dille anlatılıyor.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber