Sigarayı bırakmanın yeni yolu! 300 ayrı yerde çalışma yürütüldü!

Dünya genelinde sigara içenler için umut verici bir gelişme: Yapılan son araştırmalar, nikotin içeren elektronik sigaraların (e-sigaralar), sigarayı bırakma sürecinde en etkili araçlardan biri olarak öne çıktığını gösteriyor. Bu sonuçlar, 300'den fazla klinik denemenin ayrıntılı bir incelemesinin sonucunda elde edildi ve 150.000'den fazla yetişkin sigara tiryakisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Araştırma sonuçlarına göre, nikotin içeren e-sigaralar, sigarayı bırakma konusunda etkili bir yöntem olarak öne çıkıyor. Bu sonuçlar, tatlandırıcılı bir aerosol aracılığıyla nikotin dağıtan elde taşınan cihazların, sigarayı bırakma şansını en yüksek oranda artırdığını gösteriyor. Sigarayı bırakma yardımcılarının başarı oranları açısından, nikotin e-sigaraları, vareniklin ve sitisin adı verilen iki ilaç ile yarışıyor.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!