Sigaraya zam mı geldi? Hangi sigaralara zam geldi? 2023 Eylül güncel sigara fiyatları!

Sigaraya zam mı geldi? 2023 yılında Türkiye'de sigara fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri tiryakiler ve toplum genelinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Sigara fiyatlarındaki değişiklikler ve zamlar, hem sigara tüketenler hem de satış yapan kişiler için önemli bir konu haline geldi. Peki, Sigaraya zam mı geldi? Hangi sigaralara zam geldi? İşte 2023 Eylül sigara fiyatlar

Sigara fiyatları, her yıl düzenli olarak güncellenen ve tiryakilerin merakla beklediği bir konu haline geldi. 2023 yılı da bu anlamda sigara tüketenler için önemli bir dönem olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, Sigaraya zam mı geldi? Hangi sigaralara zam geldi? Sigara fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri ve en güncel fiyatlar...

SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ (EYLÜL 2023)

2023 yılına girerken, sigaraya zam geleceği yönündeki spekülasyonlar oldukça fazlaydı. Sigara tüketenler, yeni yılda fiyatların ne kadar artacağını merak ediyorlardı. Sonunda beklenen açıklama geldi ve Temmuz ayındaki önceki zamın ardından 2023 yılında da sigaralara zam yapıldığı duyuruldu. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bu son dakika gelişmesini sosyal medya hesabından paylaştı ve Philip Morris sigara grubuna 5 TL zam geldiğini açıkladı.

HANGİ SİGARALARA ZAM GELDİ?

Philip Morris Sigara Grubu, ülkemizde en popüler sigara markalarından biridir. İşte Philip Morris sigara grubuna ait en güncel fiyatlar:

  • En ucuz Philip Morris sigarası: 47 TL
  • En pahalı Philip Morris sigarası: 55 TL

Bu fiyatlar, Philip Morris markasına ait sigaralar için geçerli olan fiyatlar olup, diğer markaların fiyatları marka ve paket tipine göre farklılık gösterebilir.

CIA Direktörü Burns ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Doha'da! Bakan Tunç: Noter sayısı 2 bin 385'e çıktı 29 İl için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli sağanak ve zirai dona dikkat!
Sonraki Haber