Şiddetli yağış sel felaketine neden oldu! Çamura gömülen araçta mahsur kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli-Afyonkarahisar karayolunda şiddetli yağış nedeniyle yaşanan sel felaketinde selin getirdiği çamur yoldan geçen iki aracı yuttu. Araçlardan birinde mahsur kalan çifti kurtarabilmek için çalışma başlatıldı. Çamura gömülen araç içerisinden yaşlı kadın kurtarılırken eşi Nevzat Emer hayatını kaybetti. Emer, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Şiddetli yağış, Denizli-Afyonkarahisar karayolunun Sarıkavak mevkiinde sel baskınına neden oldu. Selin getirdiği çamur, yoldan geçmekte olan 20 AV 423 ve 20 H 9427 plakalı iki aracı yuttu. 20 AV 423 plakalı araçta bulunan sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken, 20 H 9427 plakalı araçta ise yaşlı çift mahsur kaldı. Ekipler, yaşlı çifti kurtarabilmek için kazma, kürek ve iş makineleriyle zamana karşı yarış verdi. Tamamen çamura gömülen araç içerisindeki yaşlı kadın sağ olarak kurtarılırken, eşi ise tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, ambulansla hastaneye sevk edildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Eşiyle birlikte selin tamamen yuttuğu otomobilde mahsur kalan ve ardından hayatını kaybeden Nevzat Emer'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Evinde helallik alınan Nevzat Emer, kılınan cenaze namazının ardından Merkezfendi ilçesinde bulunan Gümüşler Mezarlığı'nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Emer'in eşi Zuliye Emer'in ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber