Sıcak havadan bunalan kertenkeleye kapakla su içirdi! İşte yürekleri ısıtan o dakikalar...

Hakkari'de 'İnsanlık ölmemiş' dedirten bir olay yaşandı. Yüksekova ilçesinde yaşayan Emrah Sırrı isimli bir kişi yol kenarında bitkin halde bulduğu kertenkeleye su şişesinin kapağıyla su verdi. Yürekleri ısıtan o dakikalar cep telefonu kamerasıyla çekildi.

This browser does not support the video element.

Türkiye'nin en sıcak illerinden olan Hakkari'de giderek havaların ısınması nedeniyle hayvanlar da bitkin düşüyor.

"SU İÇTİKTEN SONRA KENDİNE GELDİ"

Aşırı sıcaklıklar nedeniyle yol kenarında bitkin halde gördüğü kertenkeleye yaklaşan Emrah Sırrı isimli vatandaş, su kapağında kertenkeleye su verdi.

Kertenkeleye su içirme anını kameraya alan Sırrı, ’’Arkadaşım ile gezdiğimiz esnada yolun kenarında, sıcak havadan dolayı bitkin halde bir kertenkele gördüm. Hemen yaklaştım elimde su şişesi vardı. Bende kapağına biraz doldurup, verdim. Kertenkeleye yaklaştırdığımda hepsini içti. Su içtikten sonra kendine gelen kertenkele hızla bir şekilde uzaklaştı. Bu durum beni çok mutlu etti. Arkadaşım Yunus da o anı kameraya çekti. Tek isteğim insanların doğadaki hayvanlar konusunda hassas olmalarıdır" dedi.

(İHA)

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim