Sibel Can ile dünyaca ünlü model Bella Hadid pişti oldu! Aynı elbiseyi giydiler

6 yıl aradan sonra yeniden İstanbul'da sahne alan Sibel Can'ın sosyal medyayı sallayan kırmızı elbisesinin aynısını dünyaca ünlü Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid'in giydiği ortaya çıktı. Can'ı oldukça kilolu gösteren ve eleştiri yağmuruna tutulan kırmızı elbisenin Hadid'in üzerindeki görüntüsü gündem oldu. Can ile Hadid sosyal medyada karşı karşıya geldi. Ünlü şarkıcı konseri için kıyafet ve takılarına mini bir servet ödedi.

Kariyerine dansöz olarak başlayan, oyuncu olarak devam eden ve şimdilerde ise sunuculuk & şarkıcılık yapan 51 yaşındaki sanatçı Sibel Can kural bozdu. Ünlü şarkıcı yaklaşık 6 yıldır sahne almadığı İstanbul'da rekor bir fiyata imza atarak sahne almayı kabul etti.

SÜLEYMANCILAR'A BÜYÜK OPERASYON! Meteoroloji'den uyarı geldi, önleminizi alın... Sandık Kokusu dizisine oyuncu transferi! Sezon finalinde kadroya girdi Bayram ikramiyesi var, maaş yok TEM'de feci trafik kazası! İki kamyon çarpıştı: Yaralılar var Survivor All Star'da büyük finale giden isimler hangileri?