"Şeytan, kendimi öldürmemi istiyor!"

Pek çoğumuz Şizofreni hastalığını merak ederiz. Bu konuyla ilgili akılda kalan soru işaretlerini cevaplayan şizofreni hastası bir kadın, birlikte yaşadığı üç hayali arkadaşını ve onlar ile nasıl başa çıktığını anlattı. İşte tüyler ürperten 4 kişilik o hayat...

Hastalığınla ilgili olarak kimleri görmüş gibi hissediyorsun? Sürekli aynı kişiler mi ya da cinsiyetleri ne?

Benimle yaşayan üç kişi var. İsimleri “Boşluk" “Küçük” ve “Şeytan”. Boşluk ve Küçük, iki kadın ve sadece seslerini duyabiliyorum, onları henüz görmedim. Şeytan'ı ise hem görebiliyor hem de duyabiliyorum. Zaten benimle en çok uğraşan da o. 

Çoğunlukla onu görmezden geliyorum fakat bunu fark ettiğinde çığlıklar atmaya başlıyor ve dikkatimi çekmeye çalışıyor. Tüm bu sesleri sadece ben duyabiliyorum ve yalnız kaldığımda onların varlığını kabul edip onlarla sohbet ediyorum. Fakat toplum içerisindeysem onları görmezden geliyorum.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!