Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yi terk etti! Kızı Melisa ile birlikte Acun Ilıcalı'nın evine yerleşti

İlk olarak 19 yaşındayken 'Var mısın Yok musun?' yarışmasıyla adını duyuran ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle Türkiye'nin tandığı Şeyma Subaşı, geçtiğimiz Temmuz ayında ilişkilerine yeniden bir şans verdiği 36 yaşındaki Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayırdı. Acun Ilıcalı'nın 2017'de evlenip, 2018 yılında boşandığı eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı aradığı mutluluğu yine bulamadı.

3,2 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla, lüks yaşamı ve pahalı seyahatleriyle sıkça adından söz ettiren Şeyma Subaşı Haziran ayında evlenme teklifi aldığı, evlilik hazırlığı yaptığı ve bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldı.

AİLESİYLE TANIŞTIRMIŞTI...

Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Meedo’nun evlenmesi beklenirken kötü haber geldi. Şeyma Subaşı, yaz aylarında tatil için geldiği Bodrum'da sevgilisini ailesiyle tanıştırmış ve birlikte tatil yapmışlardı.


Subaşı hep birlikte çekilen mutlu aile karelerini sosyal medyadan gözler önüne sermişti. Subaşı'nın o karelerine 'Meedo aile girdi' şeklinde binlerce yorum gelmişti. Aylar önce evlenme teklifi alan Subaşı, Mısırlı aşkından ikinci kez ayrıldı.




ESKİ EŞİNİN MİAMİ'DEKİ EVİNE YERLEŞTİ

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Mohammed Alsaloussi’yi bir kez daha terk eden Subaşı, kızı Melisa ile birlikte eski eşi Acun Ilıcalı’nın Miami’deki evine yerleşti.


İKİNCİ KEZ YOLLARINI AYIRDILAR

Geçtiğimiz yıldan beri ABD’de yaşayan Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Subaşı, aşkı uğruna Türkiye’yi silmiş ve Miami’de yaşama kararı almıştı.

Yaz başında evlenme teklifi alan ve hamile olduğunu açıklayan fenomen, Alsaloussi hakkında dolandırıcılık iddialarının ortaya atılmasıyla ilişkisini bitirip Türkiye’ye dönmüştü. Çiftin ayrılığı uzun sürmedi. 1 aylık ayrılığın ardından yeniden sevgilisinin yanına Miami’ye dönen Şeyma Subaşı, birlikte yaşadıkları evi kendi isteğine göre dekore ettirdi, kızı Melisa ile evde bol bol fotoğraf çektirip paylaştı. Ancak aldığım duyumlara göre çiftin arasına bir kez daha kara kedi girmiş.

Subaşı, Mısırlı sevgilisini terk ederek kızı Melisa ile beraber eski eşi Acun Ilıcalı’nın Miami’deki evine yerleşmiş. Her fırsatta Ilıcalı’nın kanatlarının altına sığınan Şeyma, bakalım yine Meedo’suna geri dönecek mi...

Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti! Meteoroloji'den deprem bölgesi hava tahmin raporu geldi!
Sonraki Haber