Şevval Sam’dan Bikinili Şov! Nesrin Cavadzade’nin Tatil Keyfi! Tekne Turundan Manzaralar

Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın tatil keyfinden manzaralar çok beğenildi. Bikinili show yapan Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade tatil keyfil ile ilgili resimler paylaştı Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları zorlu bir sezonun ardından Mart ayında kovid 19 salgını nedeni ile dizinin çekimlerine bir süre ara vererek tatile çıktılar.

Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın tatil keyfinden manzaralar çok beğenildi. Bikinili show yapan Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade tatil keyfil ile ilgili resimler paylaştı Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları zorlu bir sezonun ardından Mart ayında kovid 19 salgını nedeni ile dizinin çekimlerine bir süre ara vererek tatile çıktılar.

Eylül ayına kadar ekrana gelmeyen dizi yorgunluğun tadını tatil yaparak çıkardılar. Diziden kurdukları arkadaşıklarla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Eda Ece, Melisa Doğu, ve  Gülenay Kalkan Ünlüoğlu adlı oyuncular yasak elma sezon  finali yapınca beraber tekne turuna çıkmayı ihmal etmediler. Yorucu bir sezonun ardından tatili tekne de geçiren oyuncular gazetecilerden önce kendi çektikleri pozları paylaştı.

Mayolu Fotoğrafları İle Objektiflere Yakalandılar

Gönüllerince teknede eğlenen oyuncular magazincilerin mayolu fotoğraflarının çekmeleri ardından resimleri  yayınlanarak  dikkat çektiler. Eğlenceli ve keyifli zamanlarını sıkça sosyal medyadan paylaşan oyuncular bikinili ve mayolu görüntüler vererek eğlenceli dakikalarını paylaşmayı da ihmal etmiyorlar.

Güzel fiziği ile çekinmeyen ve bikinili pozlarını sosyal hesabından paylaşan Şevval Sam paylaştığı resme bir bikinili poz benim de olmasın mı diye not düştü.

Keyifli Anlara Karelere Yansıdı

 Oyuncu arkadaşı Eda Ecenin resimlerini çektiğini belirten Şevval Sam güzel anları ile ilgili sık sık hayranları için paylaşımlar yapıyor. Denizi seyrederken görüntülenen Nesrin Cavadzade sette yaşanılan bir tartışmadan dolayı rolüne son verilmiş ve haber konusu olmuştu.

Konu hakkında açıklama yapmayan Nesrin Cavadzade arkadaşları ile tatil yaparak aralarında problem olmadığını göstermiş oldu. Sevilen dizinin bayan oyuncuları denize girerek ve eğlenerek tatilin tadını çıkarıp biraz stres atarak yeni sezon için enerji topladılar. Ayrıca, sosyal medyada keyifli anlarını resimlerle paylaştılar.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber