Sevgiliye günaydın mesajı! Sevgiliye uzun romantik günaydın mesajları

Sabah ışıkları her odama vurduğunda lanet okuyan bir insanın dilinden dökülüyor bu kelimeler. Her sabah ilk gün ışığıyla beraber istenmeyen bir hayata sahip olmanın verdiği hiddetle ve yalnızlığın tahammül edilemeyen soğukluğuyla başlıyordum güne. Ben ve çevremdeki her şey her süre ters giderdi. Hiç gün doğmasın isterdim ta ki karşıma sen çıkana kadar. Oysa sabahların değeri bilinmeliymiş sevgili. Hiddetli bir adamı gündüze aşık ettin. Günaydın demeyi ben seninle öğrendim. 

Aşk kadar kıymetli değil dünyadaki hiçbir his ve gene öyle ki aşk kadar güçlü değil. Aşık olunca seviyor insan sabahları, aşk olunca değerini biliyor günün. Aşk olunca günaydın iletilerinden, gün aydırmaktan bıkılmıyor. Gene bıkılmaz bir gündeyim ve gene uyanır uyanmaz elim telefona gidiyor. “günaydın ömrümün baharı, bugün yine seni çok seviyorum. 

Kaç sabah daha bu şekilde güzel uyanacağımı bilmiyorum. Yarın sabaha kavuşacağımın garantisi yok. Kıymeti bilinmeli kimi şeylerin diye düşünüyorum ve benim dünyamda en değerli olan senin aşkın. O yüzden her gece sana şiirler yazıp sonuna iyi geceler sözü sıkıştırmalıyım ve her sabah uyanır uyanmaz daha elimi yüzümü dahi yıkamadan iyi sabahlar değerlim iletisi atmalıyım. “iyi sabahlar değerlim.”

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum