Sevgilinizin kıskançlıklarından bunaldınız mı? Sebebi Othello Sendromu olabilir! Peki bu durumda ne yapmalı?

İlişkide karşı tarafın kıskançlık ve sahiplenme tavırları kontrol edilemeyince iki tarafta zarar görüyor ve bu durum ilişkiyi bitirmeye sebep oluyor. Hiç Othello Sendromunu duymuş muydunuz? Sevgilinizin Aşırı kıskanç, kısıtlayıcı ve sahiplenici tavırları Othello Sendromundan kaynaklı olabilir. Peki Psikolojik destek görülmesi gereken bu sendromun belirtileri nelerdir? İşte detaylar...

İlişkide sergilenen aşırı kıskançlık ve sahiplenme tavırları ilişkiyi bitirme noktasına getirebiliyor. Bu tavırla sevgilisine yaklaşan kişi bir süre sonra karşısındaki insanı bunaltarak ona hayatı dar edebilir. Bu durum psikolojide 'Othello Sendromu' olarak adlandırılıyor. 

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!