Sevgililer Günü'nde erkek arkadaşından hediye alamayan öfkeli kadın evi savaş alanına çevirdi

Sevgililer Günü'nde erkek arkadaşının hediye almadığı öfkeli kadın, evi adeta savaş alanına çevirdi. Kadın daha sonra bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

This browser does not support the video element.

Reddit'te paylaşılan ve viral olan bir videoda, öfkeli kadın, Sevgililer Günü'nde kendisine hediye almayan erkek arkadaşının evini savaş alanına çevirdiği görüntüler yer alıyor.

26 saniyelik kaotik video harabeye dönmüş içerisinde kadının etrafı gösterdiği anlardan oluşuyor.

Reddit platformunda "Sevgililer Günü'nde kendisine hiçbir şey alınmadığı için erkek arkadaşının evini çöpe çeviren kız" başlığı ile yayınlanan video kısa sürede viral oldu.

Videoda, adamın eşyalarını etrafa saçtığı, mutfaktaki yiyecekleri yerlere attığı, yatak başlığını parçaladığı ve etrafa kırmızı boya döktüğü görüntülendi.

Banyonun önünden geçerken duyulan sesler suların açık olduğunu ve etrafa sıçradığını gösteriyordu.

"ERKEK ARKADAŞINIZ BİR ŞEY ALMADIYSA BENİ ARAYIN"

Öfkeli kadın X ( twitter) hesabından yaptığı paylaşımda "Kızlar eğer sevgiliniz Sevgililer Günü için hiç bir şey almadıysa beni arayın. Ev yıkımı konusunda uzmanım. İster erkek arkadaşınız olsun ister bebeğinizin babası olsun. İşiniz halledilmezse para iadesi garantimiz vardır" ifadelerini kullandı.

HASAR MALİYETİ 50 BİN DOLARIN ÜZERİNDE

Sosyal medyada popüler olan videoya çok sayıda yorum geldi. Bazı kullanıcılar videonun kurgu olduğunu söylerken, bir kullanıcı ise, hasarın boyutuna yönelik tahminini bildirdi. "Bir restorasyon şirketinde çalışıyorum, suyun nereye gittiğine bağlı olarak bu işin maliyeti 50 bin doların (yaklaşık 1,5 milyon TL) çok üzerinde olabilir" diye yazdı.

Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı 326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar!