Sevgililer Günü mü? Önce kendinizi sevin!

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Henüz ruh eşinizi bulamamış olabilirsiniz. Böyle bir günde yalnızlığınızın bir depresyon nedeni olmasına izin vermemelisiniz. sizin için kutlamaya değer bir gün olabilmesi için belki de bakış açınızı değiştirmelisiniz.

Sevgililer günü, aşkla, tutkuyla bağlı olup, hislerimizin göstergesi olarak sevgi mesajları, çikolatalar ve hediyeler vererek kutladığımız bir gün değil midir? Bu sene, diğer yarınız size eşlik edemeyecek ve sizi tamamlayamayacak olabilir. Yine de bu günü aşkla, sevgiyle kutlamak için 5 altın kuralımız olmalıdır.

1. Kendinizi sevin, sevginizi sunmaktan çekinmeyin: Aşkın tek hali karşımızda birisini bulmak ve onu sevmek değildir. Öncelikle kendinizi sevmekle başlayın güne... unutmayın kendinize veremediğiniz hiç bir güzelliği bir başkasına da sunamazsınız. öyle sevip, öyle şımartın ki kendinizi, günün sonunda bu ilgiden duyacağınız memnuniyeti yüzünüzdeki gülümsemeden izleyin.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı