Sevenlerinden dua istedi... Oyuncu Sinem Öztürk Uslu annesiyle ilgili üzücü gelişmeyi paylaştı

Yapımcı Mustafa Uslu ile 2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Sinem Öztürk Uslu annesinin sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün kemoterapi tedavisi gördüğünü belirten oyuncu, annesi için sevenlerinden dua isteyerek kan bağışının önemine de değindi.

Duvar, Arka Sıradakiler, Huzur Sokağı, Kiralık Aşk, Paramparça, Diriliş Ertuğrul, Menajerimi Ara, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 37 yaşındaki oyuncu ve iki çocuk annesi Gözde Sinem Öztürk Uslu, annesinin sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor.

Sinem Öztürk Uslu, 400 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün 8 aydır sağlık sorunlarıyla savaştığını ve kemoterapi gördüğünü açıkladı.


''ZORLU BİR SÜRECE GİRDİK''

Annesiyle birbirlerine sarıldıkları bir fotoğraf karesini paylaşan ünlü oyuncu, annesinin sağlık durumuyla ilgili ''Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken , bir anda Akut Lösemi denilen , AML hastalığına evrildi.. 3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık..İ zmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde zorlu bir sürece girdik..'' ifadelerini kullandı.


Annesi için kan ihtiyacı olduğunu da belirten Öztürk, kan bağışının önemine dikkat çekerek takipçilerine kan vermeleri konusunda çağrıda bulundu: ''Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz… Tek seferlik değil ,kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+ .. Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz.. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler.Dualarınızı eksik etmeyin...

Kimler kan verebilir:

Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar..

Bağışları sadece Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezine yapabiliyoruz''


Sinem Öztürk Uslu'nun paylaşımına aralarında Zeynep Mansur, Sevda Dalgıç, Gül Erçetingöz, Selen Görgüzel, Ece Gürsel, Hilal Saral, Ersin Faikzade gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor mu? Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu! Sivasspor İstanbul'da 3 attı, 3 puanı hanesine yazdırdı!
Sonraki Haber