Sessiz sedasız dünya evine girmişti! Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'ndan bir güzel haber daha...

Yer aldığı her projede rolünün hakkını veren başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterini canlandırıyor. Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz haziran ayında süpriz bir şekilde Burcu Denizer ile evlenmişti. Gözlerden uzak nikâh masasına otururan çift bebeklerini kucaklarına aldı.

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran'da sevgilisi Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu'nda hayatını birleştirdi. Çift sade bir nikâh töreniyle birlikteliğini taçlandırmıştı.

GÖZLERDEN UZAK NİKAH!

Kendi aralarında sade bir törenle hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu, nikâh fotoğraflarını Instagram hesabından "Sürpriz" notuyla yayınlamıştı.

KARNI BURNUNDA POZUNU PAYLAŞMIŞTI...

Nikâhtan kısa bir süre sonra ünlü çiftten güzel haber gelmişti. Burcu Denizer, Instagram sayfasından karnı burnunda bir karesini paylaşarak, bebek beklediğini doğrulamıştı.

SÜPRİZ! ARDIÇ BEBEK DOĞDU

Denizer ile Urgancıoğlu'nun bebekleri bu sabah dünyaya geldi. Çift, 3 kilo 100 gram dünyaya gelen oğullarına Ardıç ismini verdi.

BURCU DENİZER KİMDİR? MESLEĞİ NE?

Tarsus Amerikan Lisesi'nden mezun olan Burcu Denizer, ABD'de işletme eğitimi aldı. Daha sonra restoran ve kafe işletmeciliğine başlayan Denizer, şu an kurucusu olduğu restoran ve kafeleri yönetiyor.

Meteorolojiden İstanbul için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Konya'da gece vakti deprem!
Sonraki Haber