Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı Şahmaran'ın galası gerçekleşti

Asırlar öncesine uzanan bir aşk hikâyesini konu alan Netflix'in yeni dizisi Şahmaran'ın galası dün akşam gerçekleşti. Dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir objektiflere birlikte poz verdi. Serenay Sarıkaya'nın gala için tercih ettiği transparan siyah kostümü ise geceye damga vurdu.

Netflix'in yeni dizisi Şahmaran'ın galası dün akşam Hünkar Suyu Korusu’nda gerçekleşti. Geceye Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başta olmak üzere, dizinin oyuncuları Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan, Ece Ertez katıldı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!