Serenay Sarıkaya, Mert Demir ile aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncudan bomba itiraf

Magazin dünyasının en çok konuşulan ve takip edilen isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı Mert Demir ile aşk dedikodularına karışmış hatta ünlü oyuncunun Demir'in seslendirdiği Ateşe Düştüm şarkısında vokal yaptığı iddia edilmişti. Serenay Sarıkaya'dan aşk dedikodularına ve Demir'e vokal yaptığı iddiasına yanıt geldi.

Oyunculuk kariyeri ve aşk hayatıyla sık sık gündem olan Aile dizisinin Devin'i Serenay Sarıkaya attığı her adımla gündem oluyor. Ünlü oyuncunun Ateşe Düştüm şarkısıyla beğeni toplayan Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İddialar bununla da kalmamış ve Sarıkaya'nın Ateşe Düştüm şarkısında Demir'e vokal yaptığı ileri sürülmüştü. Serenay Sarıkaya'dan iddialara yanıt geldi.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem