Seren Serengil ile annesi Nevin Teoman arasında neler yaşandı?

Ablası tarafından annesi Nevin Teoman’a bakmamakla, ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi imzalatıp Suadiye’deki evinin tapusunu üzerine geçirdiği iddiasıyla suçlanan Seren Serengil sessizliğini bozdu. Ünlü sunucu & şarkıcı Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman, Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuştu.

Seren Serengil ile annesi Nevin Teoman'ın arası miras nedeniyle açılmıştı. Serengil, ablasının suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. blası tarafından annesi Nevin Teoman’a bakmamakla, hatta evini üzerine geçirmekle suçlanan Seren Serengil, davalık olduğu annesiyle arasındaki buzları eritti. Nevin Teoman kızı Seren Serengil için ''Benimle hiç alakası olmayan bir avukat yüzünden yaşandı bunlar. Seren’le para, pul meselesi yüzünden aramız bozulmaz.'' dedi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları