Seren Serengil, Gülben Ergen'i yerin dibine soktu! 'İleri derecede portakal görünümlü bacaklarda etkili'

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen çocuklarıyla birlikte gittiği Bodrum tatilinde objektiflere yakalandı. Zayıflamak için üst üste ameliyat olan ve sağlığını riske atan Seren Serengil ise uzun süredir kavgalı olduğu Gülben Ergen'in tatilde çekilen turuncu mayolu fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşarak selülit kremi reklamı yaptı.

Uzun zamandır dumping sendromu hastalığıyla mücadele veren sunucu Seren Serengil, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Serengil, Instagram hesabından kendi selülit kreminin reklamını yaptığı paylaşımda Gülben Ergen'in tatilde çekilen fotoğrafını kullandı.

Serengil'in, kavgalı olduğu Ergen'in fotoğrafını rencide edici şekilde kullanması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

YÜZÜNÜ GİZLEYİP BACAKLARINI PAYLAŞTI!

Seren Serengil’den ezeli düşmanı Gülben Ergen’e çirkin gönderme. Ergen’in mayolu bir fotoğrafını yüzünü gizleyerek paylaşan Serengil, “Yağ bağlamış bacaklarda çok etkili selülit kremimi mutlaka deneyin” yazdı. Serengil’in rencide edici paylaşımı büyük tepki çekti.

Magazin camiasının kavgalı ikilisi Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki gerilim devam ediyor. Gülben Ergen, geçtiğimiz hafta paylaştığı mayolu fotoğrafıyla büyük ses getirmişti.


Şarkıcıya, "Seren görmesin, kıskançlıktan çatlar" yorumları gelmişti. Ergen'in fotoğraflarında Photoshop olduğunu ima eden Seren Serengil ise önceki gün sınırları aştı. Seren Serengil, kendi selülit kreminin reklamını yaptığı Instagram paylaşımda Gülben Ergen'in bu fotoğrafını kullandı.


SEREN DOZU KAÇIRDI

Sürekli kadın haklarından bahseden Serengil'in, 3 çocuk annesi 48 yaşındaki Gülben Ergen'in fotoğrafını rencide edici şekilde kullanması sosyal medyada tepki çekti. Serengil'e "Bu yaptığın insanlık değil", "Rekabet ayrı bel altı vurmak ayrı" "Hastayım diyorsun böyle çirkinlikler yapıyorsun" diye tepkiler geldi.


Seren Serengil son olarak zayıflamak için olduğu ameliyatlardan sonra sağlığından olmuş ve 46 kiloya düşmüştü. Serengil, hastanede çekildiği bir fotoğrafını "Nefret ederdim kilodan, hala da ederim. Ama şu an bana deseler ki yüz kilo olacaksın eskiye dön, koşa koşa dönerdim" notuyla paylaşmıştı.

Kayınvalideye yapılan bu davranışı mahkeme affetmedi Konya'da korkutan bir deprem meydana geldi KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE?
Sonraki Haber