Serdar Ortaç, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ve Cengiz Kurtoğlu, Şafak Sezer'in yeni filmi Kolpaçino 4'te buluşuyor

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden yaptığı canlı yayınlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, İbrahim Tatlıses ile birlikte Kolpaçino 4 filminde rol alacaklarını açıkladı. Ayrıca filmin setinden gelen ilk fotoğrafta da Serdar Ortaç, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ve Cengiz Kurtoğlu'nun film için kamera karşısına geçtiği görülüyor.

Türk komedi filmleri arasında efsanelerden gösterilen Kolpaçino serisi yeni filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor.

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Kolpaçino 4'ün çekimleri başladı.

SERDAR ORTAÇ VE İBRAHİM TATLISES DE OYNAYACAK

TikTok canlı yayınlarıyla gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, yaptığı canlı yayında Şafak Sezer'in yeni filmi Kolpaçino 4'te rol alacağını açıkladı.

Serdar Ortak, filmin Adana veya Gaziantep gibi şehirlerde çekileceğini söylerken, İbrahim Tatlıses'in de filmde olacağını söyledi. Mehmet Ali Erbil ve Cengiz Kurtoğlu da Kolpaçino 4'te yer alacak isimlerden.

SETTEN İLK FOTOĞRAF GELDİ

‘Kolpaçino’ serisinin yeni filmi 'Kolpaçino 4’ün çekimleri başladı. Gösterime kasımda girmesi planlanan filmin setinden ilk fotoğraf geldi. Kolpaçino 4'te, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç konuk oyuncu olarak yer alıyor ve kendilerini canlandırıyor.

On Numara 3 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı! Daltonlar örgütünün 14 üyesi yakalandı
Sonraki Haber