Serdar Ortaç, aşka kapılarını kapattı! Mehmet Ali Erbil ise cinsellik itirafıyla tepki topladı

Serdar Ortaç, açtığı canlı yayında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle önceliğinin sağlıklı olmaktan yana olduğunu söyledi. Ortaç, ''Karı kız defterini kapattım'' diyerek aşka kapılarını kapattığını belirtti. Sağlık problemleri nedeniyle uzun bir süre tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in ''20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim'' şeklindeki sözleri ise tepki topladı.

Serdar Ortaç, önceki gün sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Ortaç'ın yüzündeki şişlik dikkat çekti. Dişinin apse yaptığını ve çok acı çektiğini söyleyen Ortaç, "Dişim geçmedi, acayip şişiyor hala" dedi.

Diş ağrısının dayanılmaz hale geldiğini söyleyen Ortaç, "İğne soktum apseye. Bildiğin dikiş iğnesi." diyerek takipçilerini şaşırttı.

Özel hayatı hakkında da konuşan Ortaç, ''Benim umrumda mı karı kız. Sağlığımdan başka hiçbir şey umrumda değil. Karı kız defterini kapattım'' dedi.

MEHMET ALİ ERBİL'İN CİNSELLİK İTİRAFI TEPKİ TOPLADI!

MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın sağlık sorunları nedeniyle aşka kapılarını kapattığını söylemesinin ardından ölümlerden dönen 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in ''20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor.'' şeklindeki sözleri tepki çekti.

Mehmet Ali Erbil, ‘Haber Bahane’ programında "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor.'' ifadelerini kullanmıştı.

 
 
Altınay Savunma Teknolojileri 8 Mayıs'ta talep toplayacak Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu
Sonraki Haber