“Fenerbahçe hakem sayesinde 1 puan aldı! Skandal penaltı, verilmeyen kırmızı kart… İsmail Kartal’ın artık verecek bir şeyi kalmadı. Onu gönderip Volkan Demirel’i takımın başına getirmek lazım”

Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile sahasında 2-2 berabere kaldığı ve liderliği Galatasaray’a kaptırdığı maç sonrası ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler gündeme bomba gibi düşecek sözler sarfetti. Şampiyonluğun kaçtığını söyleyen Serdar Ali Çelikler, teknik direktör İsmail Kartal ile veda edilip Volkan Demirel’in göreve getirilmesi gerektiğini savundu.

SERDAR ALİ ÇELİKLER: “İSMAİL KARTAL GÖNDERİLİP VOLKAN DEMİREL GETİRİLMELİ”

Süper Lig’in 25. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve liderliği ezeli rakibi Galatasaray’a teslim etti. Maç sonrası konuşan ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler, sarı lacivertli takımın şampiyonluğu kaçırdığını iddia etti. Serdar Ali Çelikler ayrıca İsmail Kartal’ın görevden alınıp yerine Volkan Demirel’in getirilmesi gerektiğini savundu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek