Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz hayranları, yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon bölümlerinin 18 eylül 2019 çarşamba günü başlaması beklenen Sen Anlat Karadeniz’in kadrosuna dahil olacak sürpriz isim merak ediliyor. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz hayranları, yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

ATV'nin efsane dizisi Sen Anlat Karadeniz'in sezon finali yine nefes kesti. Sezon finaliyle izleyicisine muhteşem dakikalar yaşatan dizinin sezon finalinde; yürekleri sızlatan, beklenmedik gelişmeler yaşandı. Herkes alevler arasınsan Melek'i kurtarmak için seferber oldu. Tahir, gözünü bile kırpmadan alevlerin içine daldı. Ayrıca Melek için yükselen gerilim yerini Nefes'in kaçırılması sonrası yaşananlara bıraktı. Genco'nun hamlesi, Kalelileri perişan ederken Nefes'in hayati tehlikesinin olduğunun öğrenilmesi sonrası işler daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Sen Anlat Karadeniz 53. son bölümü (sezon finali) ile zihinlerde iz bıraktı. Heyecanın, endişenin, sevdanın harmanlandığı sezon finalinde; Nefes Melek'in dert ortağı olurken, bedel ödetme peşinde olan Genco, Kalelileri şok eden hamlesini yapıyor ve Nefes'i kaçırıyor. Hastaneden haber alan Tahir, Nefes'in hamileliğinde sorun olduğunu ve hemen hastaneye gitmesi gerektiğini öğreniyor. Nefes'e ulaşan Tahir, Nefes'i hastaneye yetiştirebilecek mi? Sezon finalinde Nefes, ölüyor mu? Yeni sezonda yer almayacak mı?

'Sen Anlat Karadeniz' dizisi üçüncü sezonunda da atv'de seyirciyle buluşacak. İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe'nin başrolünü paylaştığı dizinin yeni bölümlerinin çekimleri 1 Ağustos'ta Trabzon'da başlayacak. Dizinin senaryosunu yazan Erkan Birgören’e yeni bölümlerde başarılı kalem Sema Ali Erol da eşlik edecek.

Sen Anlat Karadeniz Ekibine Yeni İsim!

Osman Sınav imzalı diziyi 2. sezonda yazmaya başlayan Erkan Birgören’den sonra Sema Ali Erol da senaryo ekibine katıldı.

Nefes (İrem Helvacıoğlu) Yeni Sezonda Yok Mu?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin izleyicileri Gülper Özdemir’i protesto etmek adına Twitter ortamında kampanya başlattı. #GülperVarsaSusKaradeniz hashtagi ile yapılan paylaşımlar 6 Haziran 22.00 sıralarında 60 bini aşmıştı. TT listesinde bir numarada yer almakta olan bu hashtagin sebebi ise Sen Anlat Karadeniz dizisine 2. sezonda dahil olan Gülper Özdemir… İzleyiciler Gülper Özdemir’in canlandırdığı Hazan karakterinin, İrem Helvacıoğlu’nun hayat verdiği Nefes karakterinin yerine geçmesi adına diziye konulduğunu ve 3. sezonda Nefes karakterinin diziden çıkartılacağını düşünüyor. Gülper Özdemir’in oyunculuğunu eleştiren, bunun yanı sıra İrem Helvacıoğlu’na büyük destek veren Sen Anlat Karadeniz dizisi izleyicileri, isyanlarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla göstermekte. Dünya gündemine bile girmeyi başaran bu hashtag üzeriden hem atv’ye hem de yapımcı Sinegraf Film’e seslerini duyurmaya çaba harcayan Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin öfkesinin kolay kolay dinmeyeceği de görülmekte. Bu kadar büyük tepkinin karşısında atv’nin ve yapımcı Osman Sınav’ın nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Ancak isyanın bu noktaya gelmesinde hem kanalın hem de yapımcının sessiz kalmaları da büyük rol oynuyor. İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılması durumunda neler olabileceğini çok iyi anlatan bir isyan dalgası şu anda twitter’da hem Türkiye hem de dünya gündeminde kendini hissettirmekte.

Sen Anlat Karadeniz Yeni Sezon Ne Zaman?

Sinegraf farkıyla akıllara kazınan sahnelerin mimarı Sen Anlat Karadeniz 3.sezonun Eylül ayının sonlarına doğru yayın hayatına devam etmesi öngörülüyor.

Sen Anlat Karadeniz Sezon Finalinde Neler Oldu?

Son Bölüm Özeti... "Genco, Nefes'i kaçırdı!" Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek'i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes'in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır. Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes'le paylaşırken, Melek'in itirafı Genco'nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar. Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco'nun elinde tutsaktır. Hazan ve Tahir canlarını hiçe sayarak Melek’i kurtarmayı başarıyor. Ayrıca Genco da kurtuluyor. Sular durulunca Nefes, Melek ile dertleşiyor. Ona istediği her şeyi anlatabileceğini söylüyor. Melek, Nefes’in onu anladığını biliyor ve kalbi Nefes’in sevgisi ile doluyor. Genco ise bu durumdan çok rahatsız oluyor ve Nefes’i ortadan kaldırmak istiyor. Bu nedenle de Nefes’i kaçırıyor. Nefes kapıda elinde silahla Genco’yu görünce çok korkuyor, çırğınıyor ama faydası yok. Nefes’i bir depoya atan Genco, onun bebeğinin canını da tehlikeye atıyor. Nefes karnını tutarak acı içinde haykırıyor. Ama Genco’nun umurunda bile değil. Tahir, Nefes’in kaçırıldığı haberini alınca deliye dönüyor. Tüm ev halkını ayağa kaldırıyor. Öte yandan evi arayan doktor Nefes’in hayati tehlikesi olduğunu çünkü dış gebelik söz konusu olduğunu anlatıyor. Asiye bu haberle şok oluyor.

Fenomen Yağmur Taktaş, eski sevgilisi tarafından mı öldürüldü? İstanbul elektrik kesintisi listesi: 6 Mayıs Pazar! Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!
Sonraki Haber