Semih Kılıçsoy için şok eden itiraf! Ağlayarak kulübü aradı ve şikayet etti: "Beni taktik idmanlara almıyorlar, beni buradan alın! Beni milli takım kampından alın"

Beşiktaş'ın futboldan sorumlu yöneticisi Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy ile ilgili gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı. A Milli Takım'a çağrılan ancak sonrasında Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy için Türk spor kamuoyu büyük bir tepki ortaya koydu. Feyyaz Uçar da ilginç bir itirafta bulundu.

SEMİH KILIÇSOY: "BENİ MİLLİ TAKIM KAMPINDAN ALIN"

Beşiktaş'ta sezonun ikinci yarısına damga vuran genç yıldız Semih Kılıçsoy, A Milli Takım'a çağrılarak büyük bir gurur yaşamıştı. Ancak bu sevinci çok sürmeden, Montella'nın kararıyla Ümit Milli Takım'a gönderilmesi kararlaştırıldı. Bu karar spor kamuoyunda büyük bir tepkiye sebep oldu ve herkes isyan etti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...