Selin Ciğerci: Bana genital bölge fotoğrafı atmayın!

Son dönemlerde kendi çıkardığı kozmetik markasıyla gündemde olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kendisine gelen özel mesajlara sinirlenerek, "Bana genital bölge fotoğrafı atmayın" dedi.

Kurduğu kozmetik markası ile en çok kazanan ve vergi veren iş kadınlarından biri olmayı başaran Selin Ciğerci, 'Selin Beauty' kozmetik şirketinin birçok ürünü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Ciğerci markasının ürünleriyle ilgili kendisine gelen mesajları sık sık paylaşıyor. Ancak Ciğerci'nin başına ilginç bir durum geldi. Leke giderici kremiyle ilgili gelen yorumları paylaşan Selin Ciğerci mesajların önünü alamayınca bir uyarıda bulundu.

"BANA GENİTAL BÖLGE FOTOĞRAFI ATMAYIN"

Selin Ciğerci uyarısında, "Bana genital bölge fotoğrafı atmayın. Sadece ben bakmıyorum. Ekibimden bakanlar oluyor. Kışın böyle şeyler oldu başımıza geldi. Onlar beni uyardı. O yüzden ne olur atmayın. Fotoğrafa gerek yok" dedi.

İstanbul hava durumu 6 Mayıs 2024 Kilis'te aile faciası! Eşini ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti Meteorolojiden 18 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber