Selim Bayraktar kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizide oynuyor?

Veda Mektubu dizisiyle ekranlara geri dönüş yapan ve Muhteşem Yüzyılın 'Sümbül Ağası olarak tanınan Selim Bayraktar bir kişi tarafından merak ediliyor. Bu çerçevede 'Selim Bayraktar kimdir?' veya 'Kaç yaşında?' gibi sorular soruluyor. Peki Selim Bayraktar kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Hangi dizide oynuyor? İşte ayrıntılar...

Veda Mektubu dizisinin 'Ziya Karlı'sı merak konusu oldu. Bu çerçevede 'Selim Bayraktar kimdir?' veya 'Kaç yaşında?' gibi sorular soruluyor. Peki Selim Bayraktar kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Hangi dizide oynuyor? İşte ayrıntılar...

SELİM BAYRAKTAR KİMDİR?

Selim Bayraktar, 17 Aralık 1975 tarihinde Irak, Kerkük'te doğmuştur. Oyuncu olan Bayraktar, sinema ve televizyon dünyasında tanınan ve sevilen bir isimdir.

Selim Bayraktar, ilk olarak tiyatro ile tanışmış ve bu alanda kendini geliştirmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda tiyatro eğitimi almıştır. Sahne deneyimleri ve eğitimi sayesinde farklı karakterleri canlandırma yeteneğini kazanmıştır.

Televizyon kariyerine 2004 yılında başlayan Selim Bayraktar, "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizideki rolüyle büyük bir çıkış yapmıştır. Dizi, Türkiye'de ve dünyada geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmiş ve Bayraktar'a geniş bir tanınırlık sağlamıştır. Ardından "Beyaz Gelincik", "Aşk Ağlatır", "Zümrüdüanka", "Ufaka Tefek Cinayetler" gibi başarılı projelerde rol almıştır.

Sinema dünyasında da etkileyici performanslar sergileyen Selim Bayraktar, "Gönül", "İstanbul Kırmızısı", "Vezir Parmağı" gibi önemli yapımlarda yer almıştır. Oyunculuğuyla eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler almış ve Türk sinemasının tanınan yüzlerinden biri haline gelmiştir.

Selim Bayraktar, karakterlerine getirdiği derinlik ve inandırıcılıkla dikkat çekmektedir. Farklı rolleri ustalıkla canlandırabilen bir yeteneğe sahiptir. Hem komedi hem de dram türünde başarılı performanslar sergilemiştir.

Selim Bayraktar (07.06.2023) günümüzde Veda Mektubu isimli dizide 'Ziya Karlı' adlı karakteri canlandırmaktadır.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber