Selçuk İnan Kasımpaşa'da gönülleri fethetti! 1 aylık maaşını personele dağıttı

A milli takımın yıldız isimlerinden biri olan Galatasaray’da da forma giydikten sonra teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenen Selçuk İnan’ın hoca olarak görev aldığı Kasımpaşa macerası kısa sürdü. Ancak ortaya çıkan sürpriz bir detay herkesi şaşkına çevirdi.

Ve Selçuk İnan, Kasımpaşa’dan resmen ayrıldı. Süper Lig ekibinde 85 gün görevde kalan İnan takımının başında çıktığı 12 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik, 7’de mağlubiyet aldı. Alınan başarısız sonuçlar sonrasında Kasımpaşa yönetimi İnan’la yollarını ayırdı.

Kasımpaşa’dan aylık 200 bin lira kazanan İnan ayrılıkta herhangi bir tazminat talebinde bulunmazken şu ana kadar sadece 1 aylık maaşını aldığı ve bu 200 bin lirayı da ayrılırken 40 kulüp personeline dağıttığı öğrenildi.

Personel başına 5 bin lira olarak paylaşılan para sonrasında Selçuk İnan, taraflı ve tarafsız herkesin beğenisini kazanırken Kasımpaşa’da kısa süre görev alan ismin bu hareketi yöneticilerden de takdir aldı.

Selçuk İnan’ın takımdan ayrılışı sonrasında hoca arayışlarına başlayan Kasımpaşa’nın Kemal Özdeş ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Eylül 2016-Ekim 2018 ve Haziran 2019-Aralık 2019 arasında Kasımpaşa’da görev alan tecrübeli hoca ile imzaların atılmasının an meselesi olduğu kaydedildi.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber