Seksenler dizisi aynı tadı verecek mi? 'Fehmi Bey'siz yeni sezona 3 gün kaldı!

Seksenler dizisi aynı tadı verecek mi? Fehmi Bey'siz yeni sezona 3 gün kaldı! TRT 1'de dokuz yıldır devam eden ve sıcacık hikayesiyle izleyicinin gönlünde taht kuran Seksenler dizisi yeni formatı ve sezonuyla 24 Haziran Perşembe akşamı ekranda olacak.

Seksenler dizisi aynı tadı verecek mi? Fehmi Bey'siz yeni sezona 3 gün kaldı! 

Seksenler dizisi son iki sezondur günlük olarak hafta içi her gün ekrana geliyordu. Ancak yeni sezonla birlikte haftada bir kez yayınlanacak. Bu arada dizinin Çağatay'ı İlker Ayrık da dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda yerini aldı. Birol Güven'in "dön" çağrısına uyan İlker Ayrık, bambaşka bir imajla Seksenler dizisine dönül yapacak. Peki Seksenler yine eski tadı verecek mi? Yeni sezonda kimler dahil oldu?

Dizinin oyuncu kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılan Mucize DOktor dizisinden tanıdığımız Reha Özcan, ünlü futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel ve Efe Depre de dahil oldu.

Burcu Altın dizide Şoray Uzun ve Ayşe Tolga’nın canlandırdığı karakterlerin kızı Aslı’ya hayat verecek. Efe Deprem de çiftin damatları Zafer rolünde yer alacak. Reha Özcan ise dizinin yeni bölümlerinde bir edebiyat öğretmenini canlandıracak.

Bakalım, bir süre önce hayatını kaybeden dizinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin’in yokluğu ve yeni oyuncularıyla Seksenler yine eski tadı izleyicilerine verebilecek mi?

Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı Akdeniz açıklarında gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber