Şehit veteriner Mikail Bozlağan'ın ismi teröristlere gönderilen bombanın üzerine yazıldı!

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın ismi, Ağrı'da bulunan teröristlere gönderilen bombanın üzerine yazıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki bölücü terör örgütünün daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Şehit Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Yılmaz Özden Operasonu'yla etkisiz hale getirilen teröristlerin ihma edilme anlarını da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Terörle mücadelede bir kez daha kararlılık vurgusu yapan Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" dedi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri