Şehir eşkıyalığına başladılar! Taksiciler, Martı TAG sürücülerini müşteri gibi çağırıp alıkoydu, tehdit etti...

İstanbul'da bazı taksi sürücüleri Martı TAG şoförlerini müşteri olarak çağırıp gelen sürücüleri tehdit etti. Bu anları kameraya da çeken taksiciler, engelli bir sürücüyü de zorla özür diletti.

İstanbul'da taksici terörü sürüyor. Son dönemlerde müşterilere karşı olan davranışları, yüksek ücret taleb etmeleri ve yolcu almamaları gibi olaylarla sık sık karşımıza çıkan taksiciler, bu kez Martı TAG sürücülerini tehdit etmeye başladı.

"ŞEHİR EŞKİYALIĞI"

Taksiciler, müşteri gibi Martı TAG uygulaması üzerinden çağırdıkları sürücülerin önlerini keserak araçtan indiriyor ve tehdit ediyor.

Çektikleri görüntüleri de yayınlayan taksiciler korkmadan vatandaşları tehdit ediyor, sürücülerin izinsiz bir şekilde anahtarını alıyor hatta engelli bir vatandaşa zorla özür diletiyor.

Görüntülerin ardından Martı TAG CEO'su Oğuz Alper Ökten, yayınladığı bir video ile taksicilerin sürücülerine uyguladıkları şiddete isyan etti:

"Bu olayları organize eden sarı taksi lobisine sesleniyorum. Biz yabancı değiliz, UBER değiliz, bu ülkenin evladıyız ve hiçbir yere gitmiyoruz. Siz de devletin kolluk kuvveti değilsiniz. Yaptığınız şehir eşkiyalığıdır. Adalet var, hak var hukuk var. Yaptığınızın hesabını kanun karşısında vereceksiniz. 59 bin TAG sürücüsü biz sizin arkanızdayız. Bu provokasyonlara gelmeyin. Haklıyız. Kazanacağız."

Yenidoğan servisinde kan donduran konuşmalar... Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İtalya Kupası'nda Atalanta'yı deviren Juventus kupanın sahibi
Sonraki Haber