Sefirin Kızı Sancar Öldü mü? Engin Akyürek Sefirin Kızı'ndan ayrıldı mı?


SEFİRİN KIZI SANCAR ÖLECEK Mİ?

Sefirin Kızı dizisinin son bölümünde, seneler önce kendisine inanmadığı için kendini uçurumdan aşağı atan Nare şimdi ise Sancar’ın kendini aynı uçurumdan atışına tanıklık etti. Akınla beraber uçurumdan atlayan Sancar’ın ölüp ölmeyeceği izleyiciler tarafından en çok merak edilen konulardan biri olarak belirdi.

Yapılan tahminlere göre Sancar Efe’nin ölmesi ve Engin Akyürek’in diziden ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Dizinin reytinglerinin gayet iyi bir şekilde devam ediyor olması dizinin ne oyuncu kadrosunda ne de hikayesinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağının göstergesi olarak kabul ediliyor. Diğer yandan o kadar yüksek uçurumdan atlayan birinin hayatta kalması da oldukça zor görünüyor. Buna bağlı olarak dizinin bir sonraki bölümünde Sancar’ın oldukça büyük yaralar alarak hayati tehlikesinin olacağı tahmin ediliyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor