Sedan araç nedir? Türkiye’de satılan en güzel sedan otomobiller

Otomobillerin kasa tipini belirleyen sedan araçlar iki veya 4 kapılı araçlar olup, dörtten fazla kişinin seyahat edebildiği uzun kasalı araçlardır. Ülkemizde çok sevilen sedan araçlar, yaygın şekilde kullanılmaktadır. Haberimizde sedan araçları yakından tanırken, Türkiye’de satılan en güzel sedan otomobilleri inceleyeceğiz.

Genellikle dört yada dörtten fazla kişinin seyahat edebildiği uzun şaseli araçlara sedan araç denir. Sedan araçlarda ilk dikkat çeken detay araçın boyutunun uzun olması ve bagaj kısmının geniş olmasıdır. Sedan otomobiller kapasite ve alan dışında yol tutuşu ve benzeri sebeplerden dolayı gerek şirket aracı olarak gerek bireysel kullanım amacıyla da yaygın şekilde tercih edilmektedir.

Peki Türkiye’de satılan en güzel sedan otomobiller?

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı