Seda Sayan'dan bomba açıklamalar!

Evdeki yoksulluk ve şiddetten kaçmak için mi sahnelere yöneldin?

"BİZ ÇOK AÇTIK"


Hayır. Benim sesim beğeniliyordu. Allah rahmet eylesin ilkokul öğretmenim elimden tutup radyo imtihanlarına götürmüştü. Öğretmenlerim arkadaşlarım farkındaydı. Evdeki şiddetten kaçmak değil, aksine babam yanımda gelirdi. Babamın devamlı işi olmadı. Para kazanmak için yapıyordum. İlkokulda babamın işini hep değişik yazıyordum. Bir gün pazarda tezgah açıyor, bir gün başka..Biz çok açtık, fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Geceleri çok kaçtık.

"ALDIĞIM DUALAR BENİ KORUDU"


Yanımda çok şeye şahit oldum. Ama kendimi hep korudum bunu aldığım dualara bağlıyorum. Akıllı bir çocuktum. Hedefim vardı benim. Ailemi o çukurdan çıkaracaktım. Şimdi ki gençlere sesleniyorum: Hedef belirlemezseniz, ziyan olursunuz.

Şöhreti Emel Sayın'a benzerliğin sayesinde mi yakaladın?

Hayır. Emel Sayın'a hayran bir kadınım. Kimse bana ona benze demedi. Benim rengim dışında Emel hanıma benzeyen tarafım yok. Emel Sayın daha naif ve kimseye "hayır" demez. Benim tarzım bir kere farklı. Ben Gönül Akkor hayranıydım. Afişlerini öperdim. Gözüm kimseyi görmüyordu ondan başka. Benim Maksim solistliğim Fahrettin Aslan'ın cezaevine girmeden önce başladı.

Turgut Akyüz seni korumak isterken mi öldürüldü?

Bu olay gerçekleştiğinde ben orada yoktum. Şarkı yüzünden olduğunu söylüyorlar. Benim sonradan öğrendiğim Turgut'un "Ben senin abini tanıyorum" demiş. Bu olayın gerçeğini Gönül Yazar bilir. Eylemi yapan kişi de söyledi bu durumun alakası yok diye. Ben İzmir'e kaçmadım. Hiç böyle bir yaşamadım. Çok üzüldüm. Turgut'un oğlu Turgay ile karşı karşıya geldik. Sanıyorum bu olay bir şarkı yüzünden gerçekleşti.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Havuz başında mayolu defile...